Muziekvereniging Kunst Adelt Hapert

Carnavalsconcert Thuis bij Kunst Adelt

Muziekvereniging Kunst Adelt Hapert

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 februari presenteert muziekvereniging Kunst Adelt haar jaarlijkse Carnavalsconcert in Den Tref in Hapert.
Beide avonden beginnen om elf minuten over acht.
Bezoekers kunnen ook dit jaar genieten van een drie uur durend spetterend carnavalsconcert.

Ben je er al eens geweest? Bij Kunst Adelt thuis? Niet?
Dan is dit DE gelegenheid: van de kelder tot de zolder, alles wordt overhoop gehaald. Daar wil je bij zijn. Alle geledingen van Kunst Adelt geven op hun eigen wijze acte de présence tijdens dit concert. Achter de deur van elke kamer wordt muziek gemaakt door een geleding van de muziekvereniging. Neem nou bijvoorbeeld de jeugdleden die op zolder muziek uit de oude doos tevoorschijn toveren, of HiddiT en StikkiT die in de garage alles overhoop halen en een nieuwe wereld opbouwen. De bijpassende muziek die ten gehore wordt gebracht, zorgt voor een carnavaleske sfeer. Want, van Carnaval, daar lusten ze bij Kunst Adelt wel pap van. Het kan niet anders of het wordt weer een spektakel.

Uiteraard ontbreken de dansmarietjes van de Pintewippers ook dit jaar niet op het programma. Met hun gardedans zullen ze menigeen weten te verbazen met hun lenigheid en inventiviteit. Benieuwd wie de onderscheidingen van de Haopertse Gaoper in ontvangst mag nemen dit jaar?


Speculaties doen al de ronde in Hapert, evenals de vraag wie er allemaal in de roddels van de vier dames over de tong zullen gaan. Ben je er bij? Dan ben je erbij!

De Hapertse middenstand deed een duit in het zakje voor de mooie prijzen van de tombola: twee prijzen staan al vast: de taart/vlaai van bakkerij Wieland en de hoofdprijs: een niet te versmaden aubade tijdens de jaarlijkse dauwtrapactiviteit op de eerste zondag van mei. Wie wil dat nou niet? Natuurlijk ontbreekt ook de gevierde tonpraoter niet op deze avond. Wie dat is? Nog een verrassing.
Ook dit jaar belooft het Carnavalsconcert van muziekvereniging Kunst Adelt uit Hapert weer een onvergetelijke gebeurtenis te worden, die u zeker niet mag missen en die u zeker in de sfeer zal brengen van een spetterende voorbereiding op Carnaval 2015!!!
Er zijn nog enkele toegangskaarten verkrijgbaar bij de DA-drogist Antonius. De kosten: € 2,50 per stuk. Wees er snel bij want op is op!!! Het concert begint beide avonden stipt om 20.11 uur. Om 19.00 uur gaat de zaal open, niet eerder!