Muziekvereniging Kunst Adelt Hapert

'In the picture' op de Boerenmert in Hapert

Muziekvereniging Kunst Adelt Hapert

Kunst Adelt presenteerde zich dit jaar voor het eerst met een kraam op de Boerenmert. En met succes! Het doel, voorlichting geven over de mogelijkheden van muziekonderwijs en zelf muziek maken, werd ruimschoots gehaald. Veel ouders met kinderen kwamen informeren naar mogelijkheden.

De kraam trok, vooral door het enthousiasme van de jeugdleden en de speelse wijze van presentatie , de aandacht van veel belangstellenden. Zo konden de bezoekers meedoen aan een quiz, waarbij ze een melodie moesten herkennen en benoemen, muziekinstrumenten moesten zoeken op foto’s en tenslotte moesten raden hoeveel walnoten er in een vaas zaten. En dat waren er veel! Maar liefst 668!

De prijswinnaars van de quiz krijgen zo spoedig mogelijk bericht. De prijzen, waardebonnen voor complete arrangementen bij NatuurSpa Landschot in Hoogeloon, zullen dan worden overhandigd. De hoofdprijs is gewonnen door de familie Verhoeven uit Hapert. Proficiat! Kunst Adelt dankt alle bezoekers aan de kraam. Dankzij U is er een leuk bedrag opgehaald ten behoeve van muziekonderwijs aan onze jeugdleden en voor andere jeugdactiviteiten.