Muziekvereniging Kunst Adelt Hapert

Rabobank clubkas campagne

Muziekvereniging Kunst Adelt Hapert

Muziekvereniging Kunst Adelt is een vereniging met ruim 150 leden in de leeftijd van 9 tot 80 jaar. Jaarlijks zorgt zij er samen met behulp van vele vrijwilligers voor dat muziekliefhebbers door het jaar heen hun hobby kunnen uitoefenen in de vorm van repetitie, muziekopleiding, serenades en concerten. Daarnaast zorgt de vereniging ook voor sociale activiteiten.

Rabobank De Kempen draagt het verenigingsleven een warm hart toe. Daarom organiseert de Rabobank onder andere de Rabobank Clubkas Campagne voor verenigingen en stichtingen. Ook onze vereniging doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Stemmen
Van donderdag 16 april tot en met donderdag 30 april mogen leden van de Rabobank hun stem uitbrengen op hun favoriete vereniging(en). Elke stem is geld waard.

Oproep aan alle leden
Ben je lid van Rabobank De Kempen? Of ken je iemand in jouw omgeving die lid is  van deze bank? Het is voor onze vereniging belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zodoende stemmen voor onze vereniging te vergaren. Wij kunnen dit geld goed gebruiken voor alle activiteiten.

Laat uw stem niet verloren gaan en steun Kunst Adelt (max. 2 stemmen mogelijk).

Meer informatie
Het zou daarom fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan  Kunst Adelt  bij de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank De Kempen.

Bedankt voor jouw steun.