Muziekvereniging Kunst Adelt Hapert

Sponsoren

Sponsoren

Sponsoren van Kunst-adelt zijn:
  • Bamboo Inn
  • VDL Groep
  • Tapijtland Hapert
  • Linde Apotheek
  • Top Apotheek Bladel

Vrienden

Voor muziekvereniging Kunst Adelt is financiële steun van harte welkom, vanwege de hoge kosten waarmee de vereniging te maken heeft. De instrumenten en uniformen moeten steeds worden aangevuld en onderhouden. Daarnaast zijn er de kosten van de dirigenten, het opleiden van nieuwe leden, de muziek die moet worden aangeschaft enzovoorts. Natuurlijk is gemeentelijke subsidie een belangrijke inkomstenbron, maar de steun van de Hapertse bevolking is ook onmisbaar. Een deel van de Hapertse bevolking draagt Muziekvereniging Kunst Adelt een warm hart toe als vriend door middel van een jaarlijkse bijdrage van € 50,-. Voor dat bedrag wordt u opgenomen in het gezelschap van vrienden van Kunst Adelt. We zijn er erg blij mee en doen er graag iets voor terug! Wij leggen u gedurende het jaar graag muzikaal in de watten en zijn u bij voorbaat dankbaar voor uw financiële steun om dit alles nu en in de toekomst mogelijk te blijven maken. Bovendien wordt u als vriend op de website vermeld en krijgt u als vriend 2 gratis kaartjes bij het carnavalsconcert en korting bij andere evenementen georganiseerd door Kunst Adelt.

U als sponsor?

Voor muziekvereniging Kunst Adelt is financiële steun van harte welkom, vanwege de hoge kosten waarmee de vereniging te maken heeft. De instrumenten en uniformen moeten steeds worden aangevuld en onderhouden. Daarnaast zijn er de kosten van de dirigenten, het opleiden van nieuwe leden, de muziek die moet worden aangeschaft enzovoorts. 

U begrijpt, de muziekvereniging is met sponsoring gediend! 
Maar ook voor u of uw organisatie kan het van belang zijn. 

Sponsoring is een instrument om: 
  • communicatie doelstellingen te behalen door het vergroten van naamsbekendheid
  • imagoversterking via associatie met een te sponsoren object
  • het vervullen van maatschappelijke verantwoordelijkheid
  • verkrijgen van gastvrijheid en persoonlijke motieven


Al met al genoeg redenen om sponsoring te overwegen. En praktisch gezien: is het niet leuk om uw bedrijfsnaam/ logo te zien bij een muzikaal en druk bezocht evenement van de muziekvereniging? 

Kortom: Wij leggen u gedurende het jaar graag muzikaal in de watten en zijn u bij voorbaat dankbaar voor uw financiële steun om dit alles nu en in de toekomst mogelijk te blijven maken. Bovendien krijgt u als sponsor 2 gratis kaartjes bij het jaarlijkse carnavalsconcert en korting bij andere evenementen georganiseerd door Kunst Adelt.
Heeft u interesse om onze vereniging als sponsor te ondersteunen en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan contact op met de heer R. Huijbregts, penningmeester. Tel: 06-38934416 of r.huybregts@upcmail.nl

Donateurs

Een groot deel van de Hapertse bevolking draagt Muziekvereniging Kunst Adelt een warm hart toe als donateur door middel van een jaarlijkse bijdrage van minimaal € 5,-. Voor dat bedrag wordt u opgenomen in het gezelschap van donateurs van Kunst Adelt. We zijn er erg blij mee en doen er graag iets voor terug! 

Wij leggen u gedurende het jaar graag muzikaal in de watten en zijn u bij voorbaat dankbaar voor uw financiële steun om dit alles nu en in de toekomst mogelijk te blijven maken. Bovendien krijgt u als donateur 2 gratis kaartjes bij het carnavalsconcert en korting bij andere evenementen georganiseerd door Kunst Adelt.

Wilt u zich als donateur aanmelden neem dan even contact op met R. Huijbregts. Dit kunt u doen per telefoon 06-38934416 of donateurskunstadelt@hotmail.com