Agenda

Upcoming

17 december, 2023

Optredens Kerststal

Tijdens de openstelling van de kerststal op 17 december zal een muziekgezelschap van het harmonieorkest mooie kerstnummers ten gehore brengen. Daarnaast is er ook een optreden van onze jeugdige muzikanten. Kortom een gezellige middag om even een drankje te komen doen en te genieten van de kerstsfeer! Er is door[…]

Binnenkort op de agenda

december 17
Meer Info

Optredens Kerststal

februari 02
Meer Info

Concert Carnavalesk – Vrijdag

februari 03
Meer Info

Concert Carnavalesk – Zaterdag

Archief

KUNST ADELT OP UW BRUILOFT?


Kunst Adelt zet zich naast haar eigen evenementen in voor activiteiten in en rondom Hapert. Denk bijvoorbeeld aan het uitrukken op diverse activiteiten zoals het inhalen van Sint Nicolaas en de lintjesregen. Of het openen van de braderie op de jaarlijkse Boerenmert.
Daarnaast rukken we uit op aanvraag. Heeft u een zilveren of gouden bruiloft en woont u in (omgeving) Hapert? Kunst Adelt brengt u graag een muzikale omlijsting voor deze unieke dag. Of organiseer je een feestje waar je wel wat extra gezelligheid kan gebruiken? Wij helpen je graag! Voor meer informatie of een aanvraag neem contact met ons op.
Ook staan we open voor samenwerkingsverbanden met andere verenigingen. Wil je samen met jouw vereniging een uitwisselingsconcert organiseren? Of lijkt het je leuk dat Kunst Adelt onderdeel uitmaakt van jouw concert of evenement? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Nog niet uitgelezen?

Lees de laatste berichten op de nieuwspagina en zorg dat je op de hoogte blijft!