Concert Legends

Datum: 26 november 2023

Aanvang: 14:00

Concert Legends

Ons aankomende concert brengt de spannende strijd van de stierenvechters, de avonturen van de Lord of the Rings, de mystiek van Legends of Maracaibo en het genie van Leonardo da Vinci samen allemaal met een vleugje magie van een zandkunstenaar.

We laten je de sfeer proeven van de betoverende muziek uit “The Lord of the Rings”. We nemen je mee op avontuur naar de legendarische stad Maracaibo, waar een heroïsche zeeslag plaatsvindt. We laten je de spanning ervaren van de stierenvechters. En we hebben ons laten inspireren door de genialiteit van Leonardo da Vinci. De muziek brengt tot leven wat hij met penseel en papier heeft gecreëerd.

Als kers op de taart komt de “Zandtovenaar” Colette Dedyn. Zij brengt de verhalen visueel tot leven met haar betoverende zandtekeningen. Je zult versteld staan van hoe de legendes voor je ogen tot leven komen in zand en licht.

Deze muzikale nummers van ons harmonieorkest worden afgewisseld met solo-optredens van Maarten en Ruud Somers op klarinet en marimba.

Mis deze kans niet en kom op zondagmiddag 26 november naar de MFA Hart van Hapert. Aanvang concert: 14.00 uur. De zaal is open vanaf 13.30 uur. De toegang is gratis

Dag Uur Minuut Seconde

26 november

Aanvang: 14:00

Overige Activiteiten

november 24

Into the Music 2024 – Zondag (middagvoorsteling)

november 23

Into the Music 2024 – Zaterdag

juni 08

Maestro

september 15

Boerenmert 2024

juni 22

Opening Hapert Kermis

november 17

Intocht Sinterklaas

Nog niet uitgelezen?

Lees de laatste berichten op de nieuwspagina en zorg dat je op de hoogte blijft!